Τεχνικό πρόβλημα έχει καθυστερήσει την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Τεχνικό πρόβλημα στην πλατφόρμα του Χρηματιστηρίου Αθηνών δεν έχει επιτρέψει να ξεκινήσουν οι συναλλαγές στην σημερινή συνεδρίαση.
Αν και έχει παρέλθει 1 ώρα από την κανονική έναρξη της συνεδρίασης, ωστόσο οι χρηματιστηριακές εταιρείες και οι επενδυτές «παραμένουν στο ακουστικό τους», καθώς οι υπηρεσίες του Χρηματιστηρίου Αθηνών παλεύουν να αντιμετωπίσουν το τεχνικό πρόβλημα.
Καθώς το σύστημα Όραμα δεν λειτουργεί οι πάροχοι μετάδοσης των δεδομένων στο Xρηματιστήριο, τόσο έλληνες όσο και ξένοι, αναμένουν να εντοπιστεί και να διευθετηθεί η βλάβη.
Το 2021 είναι ένα έτος που η ηλεκτρονική πλατφόρμα του χρηματιστηρίου έχει εμφανίσει αρκετές αρρυθμίες, κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως απαιτούνται επενδύσεις τόσο σε νέο λογισμικό όσο και σε hardware.
Συνελήφθη 49χρονος στη Λάρισα για παιδική πορνογραφία
13:52
Ρόμπερτ Πλαντ: Η θρυλική φωνή των Led Zeppelin στην Ελλάδα
13:38
Ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» την Ιεράπετρα - Εικόνες καταστροφής σε θερμοκήπια
13:33
Νέο ρεκόρ για τον ΛεΜπρόν Τζειμς: Έγινε ο γηραιότερος παίκτης του ΝΒΑ που κάνει triple double
13:30