ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στα πρώτα Digital Finance Awards επιβραβεύουμε καινοτόμα έργα και Ψηφιακές Υπηρεσίες

Στα πρώτα Digital Finance Awards επιβραβεύουμε καινοτόμα έργα και Ψηφιακές Υπηρεσίες

Τα πρώτα Digital Finance Awards απευθύνονται σε Τράπεζες, Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Ασφαλιστικές Εταιρείες, Fintech, όπως Paytech, Wealthtech, Lendtech, Insurtech Regtech (start-up και spin-off), Συμβουλευτικές Εταιρείες και ΙΤ Παρόχους που δραστηριοποιούνται ενεργά σε όλο το φάσμα του Digital Banking και του Digital Insurance στον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό Τομέα.

Η ταχεία εξέλιξη του Digital Transformation επηρεάζει καταλυτικά την λειτουργία και ανάπτυξη του Τραπεζικού και Ασφαλιστικού Κλάδου αναβαθμίζοντας την ποιότητα ανάπτυξης και παροχής σύγχρονων ψηφιακών συστημάτων στις συγκεκριμένες αγορές.

Μέσω των Βραβείων αναδεικνύονται τα σημαντικά επιτεύγματα σε καινοτόμες πρωτοβουλίες και την επίδραση τους στην βελτίωση της αυτοματοποίησης των διαδικασιών, της αποτελεσματικότερης σχέσης με την αγορά για την ενίσχυση των Στρατηγικών στην πορεία προς την νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Σας προσκαλούμε να υποβάλλετε τις Υποψηφιότητες σας

(https://www.digitalfinanceawards.gr/register/ )

Προετοιμάστε τις προτάσεις σας οι οποίες θα αξιολογηθούν από την Κριτική Επιτροπή, που απαρτίζεται από Κορυφαία στελέχη της Αγοράς και διακεκριμένους Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό.

Προθεσμία Υποβολής Υποψηφιοτήτων

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Δείτε την Κριτική Επιτροπή

(https://www.digitalfinanceawards.gr/judges/)

Πληροφορίες για την Συμμετοχή σας

(https://www.digitalfinanceawards.gr/terms-conditions/)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ