ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με φυσική παρουσία πραγματοποιούνται ξανά οι εκθέσεις Foodtech και Artoza

Με φυσική παρουσία πραγματοποιούνται ξανά οι εκθέσεις Foodtech και Artoza

Τις πόρτες τους ανοίγουν ξανά σήμερα οι εκθέσεις Foodtech και Artoza, οι οποίες θα διεξαχθούν έως και τις 15 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo.

Αναλυτικά, στη Foodtech συμμετέχουν περισσότεροι από 120 εκθέτες, ενώ η έκθεση συμπεριλαμβάνει επίσης ένα δυναμικό πρόγραμμα B2B συναντήσεων με στοχευμένους hosted buyers, έξι μεγάλους θεματικούς τομείς, και workshops από experts της αγοράς.

Παράλληλα, η διεξαγωγή της μαζί με την Artoza, δημιουργεί τις προΰποθέσεις για μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητας της Foodtech και την καθιστά το σημαντικότερο εμπορικό forum για τον εκσυγχρονισμό του F&B industry.

Αντίστοιχα, ανανεωμένη αλλά διατηρώντας την δυναμική που την διακρίνει και την έχει μετατρέψει στην κορυφαία έκθεση για την αρτοποιία και την ζαχαροπλαστική στην χώρα μας, πραγματοποιείται η Artoza, καθώς υποδέχεται τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις μεγάλες αντοχές που επέδειξαν τα Τροφίμα και Ποτά στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία στη χώρα μας, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο με τις παραπάνω εκθέσεις να έρχονται για να καλύψουν την ανάγκη αυτή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ