Στην Dimand το ΜΙΝΙΟΝ έναντι τιμήματος 26 εκατ. ευρώ
Ανανεώθηκε:
Πλειοδότης στον διαγωνισμό της Folli Follie για την απόκτηση του ακινήτου που στέγαζε το MINION αναδείχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η Dimand με προσφορά 26 εκατ. ευρώ.
Το ιστορικό κτήριο της οδού Πατησίων που παραμένει για 23 χρόνια κλειστό, βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο αγοραστικού ενδιαφέροντος.
Το 9όροφο ακίνητο ανήκει στην Folli Follie και έχει μπει ως collateral (μαζί με έκταση στο Κορωπί) για την ενδιάμεση χρηματοδότηση που έλαβε η εισηγμένη από το fund Arena Investors.
O χρόνος αποπληρωμής της ενδιάμεσης χρηματοδότησης είχε οριστεί σε ένα έτος και δεδομένου ότι η περίοδος της συμφωνίας βαίνει προς τη λήξη της, πιστωτής και διοίκηση της Folli Follie, προχώρησαν στην απόφαση εκποίησης του ακινήτου.
Να σημειωθεί πως επενδυτές διαφορετικού υποβάθρου και προελεύσεως είχαν βολιδοσκοπήσει τη Διοίκηση της Folli Follie για το συγκεκριμένο ακίνητο.
Τέσσερις προφυλακίσεις και δύο βραχιολάκια έως τώρα για το Basketgate- Έρευνα για πέντε νέα πρόσωπα
08:59
Γιατί ο Τραμπ αναφέρθηκε στην 11η Σεπτεμβρίου - Η μάχη για τη Γερουσία στο Μίσιγκαν
08:58
Αστρονόμοι ενδέχεται να ανακάλυψαν το πρώτο φεγγάρι έξω από το ηλιακό μας σύστημα
08:51
Γκράβα: Τέλη της εβδομάδας σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο οι αποφάσεις για τα σχολεία
08:46