Στην Αθήνα ο Head of Strategic Intelligence του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός
Ο Στέφαν Μεργκεντάλερ, Head of Strategic Intelligence και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (World Economic Forum), θα βρίσκεται την Τρίτη (30/11) στην Αθήνα, για να μιλήσει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που διοργανώνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών.
Θέμα της συζήτησης, «Changing Global Dynamics - Greece Leading into a new Era», με δύο κύκλους συζητήσεων, «Παγκόσμιος Ανασχηματισμός & Ελληνική Στρατηγική» και «Η δυναμική της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας». Μεταξύ άλλων διακεκριμένων ομιλητών στις συζητήσεις είναι οι, Αλέξης Πατέλης, Σύμβουλος Οικονομικών στον Πρωθυπουργό, Olaf Kjelsen, Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα, Γιάννης Μπρατάκος, Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Νίκος Βέττας, Γενικός Διευθυντής του ΙΟΒΕ, Δρ. Μαρίλη Μέξη, Σύμβουλος για την ψηφιακή εργασία και τις πολιτικές απασχόλησης, Διεθνής Οργάνωση Εργασίας OHE, Ορέστης Τσακαλώτος, CEO της Qualco.
Η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στη νέα εποχή των συνεχώς μεταβαλλόμενων συνθηκών και προκλήσεων που διαμορφώνονται στον κόσμο μετά τα χρόνια της πανδημίας.
Στρατηγική πρόβλεψη και καινοτομία φαίνεται να είναι σημαντικές παράμετροι που θα βοηθήσουν κυβέρνηση και επιχειρηματικό κόσμο να ανταπεξέλθουν και να εντοπίσουν ευκαιρίες που αναδύονται σε εθνικό επίπεδο, μέσα από μια νέα παγκόσμια δυναμική ανά χώρα.
Την εκδήλωση διοργανώνει το Delphi Economic Forum με την στήριξη της Qualco.
Λασίθι: Μαθητής διακινούσε ναρκωτικά στο σχολείο - Βρέθηκαν δύο κιλά χασίς και χιλιάδες ευρώ (pic)
12:44
Αγρότες: Έκλεισαν για έξι ώρες το τελωνείο στον Προμαχώνα - Τι γίνεται σε Ευζώνους, Νίκη και Εξοχή
12:44
Στα «χέρια» της αστυνομίας το αυγό Φαμπερζέ που κατάπιε κλέφτης στη Νέα Ζηλανδία
12:43
«Taylor Swift: The Eras Tour: The End of an Era»: Εμφανίζεται και η μητέρα της Τέιλορ Σουίφτ
12:37