ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού
Ανανεώθηκε:
'Ανοιξε και πάλι η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού έτους 2021, με καταληκτική ημερομηνία την 15η Ιανουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Διευκρινίζεται ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2021 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022.
Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2022, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2021.
Οι χώρες του πλανήτη που υποδέχθηκαν ήδη το 2026 - Πυροτεχνήματα, μουσικές και χαμόγελα (vids)
16:59
«Δώρο στον τροχονόμο»: Αναβίωσε και φέτος το πρωτοχρονιάτικο έθιμο του «βαρελιού» (pics&vid)
16:47
Νέα Υόρκη: Η Times Square υποδέχεται την Πρωτοχρονιά με μία νέα εντυπωσιακή μπάλα (vid)
16:31
Στα «λευκά» ντύθηκε η Πάρνηθα - Διεκόπη η κυκλοφορία από το καζίνο και πάνω (vid)
16:23