ΑΑΔΕ: Οι σκύλοι ανιχνευτές εντόπισαν τέσσερις υποθέσεις ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων
Τέσσερις νέες προσπάθειες διακίνησης ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων εντόπισαν τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της Διεύθυνσης Τελωνείων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).
Συγκεκριμένα, στο Τελωνείο Ευζώνων:
- Έγινε απόπειρα λαθραίας εισαγωγής 17.400 τσιγάρων σε κρύπτη, στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου, υπηκόου Αρμενίας, κατοίκου Ελλάδος, που απετράπη με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή καπνικών, Bouka.
- Ο σκύλος ανιχνευτής ναρκωτικών, Aria, εντόπισε 72 κιλά χασίς σε κρύπτη, σε ρεζερβουάρ αυτοκινήτου Αλβανών υπηκόων.
- Εντοπίστηκαν, σε κενό φορτηγάκι Έλληνα υπηκόου, από τον σκύλο ανιχνευτή, Bouka, 17.180 τσιγάρα και 570 γραμμάρια καπνός.
Επίσης, με τη συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή καπνικών Aica, της Δίωξης του Τελωνείου στο Αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος, κατασχέθηκαν 162.600 τσιγάρα διαφόρων σημάτων, προερχόμενα από την Κωνσταντινούπολη.
CULTURE
Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Τα μεγάλα βραβεία σε Τζόρνταν και Μπάκλεϊ
05:09
ΧΡΗΜΑ
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ: Ποιοι οι νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
ΧΡΗΜΑ
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
ΕΛΛΑΔΑ
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00
ΧΡΗΜΑ