ΟΠΕΚΑ: Έως τις 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το επίδομα παιδιού

Μέχρι και την 15η Ιανουαρίου 2022, θα παραμείνει ανοιχτή η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 για την υποβολή αίτησης επιδόματος παιδιού έτους 2021, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).
Διευκρινίζεται ότι η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους δικαιούχους του επιδόματος που δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση Α21 για το έτος 2021 και για όσους πολίτες ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21, αλλά δεν έκαναν οριστική υποβολή της.
Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou, μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2022.
Μετά τις 15 Ιανουαρίου 2022, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2021.

Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα: Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα
01:00
Μήνυμα Δένδια στην Τουρκία: Δε θα είμαστε μόνοι αν χρειαστεί, αλλά μπορούμε και μόνοι
00:13
Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ δεν θα στείλουν F-16 στην Ουκρανία
00:02
ΕΟΔΥ: Πού θα διενεργούνται δωρεάν rapid test την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
23:59