Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Έτσι θα λειτουργήσουν σήμερα οι Εφορίες στην Αττική
Με μειωμένο προσωπικό λόγω προβλημάτων προσέλευσης, που προκαλούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αλλά και από τις 10:00 π.μ. θα ανοίξουν σήμερα για το κοινό οι ΔΟΥ Κηφισιάς, Ψυχικού, Παλλήνης, Χολαργού, Αμαρουσίου και ΙΒ Αθηνών.
Αυτό ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η ΑΑΔΕ και αφού είχε προηγηθεί επικοινωνία με τους οικείους δήμους.
Σύμφωνα επίσης με την ανακοίνωση «οι υπόλοιπες ΔΟΥ και Τελωνεία που επίσης εδρεύουν σε περιοχές που επλήγησαν από την κακοκαιρία θα λειτουργήσουν με πλήρες ωράριο αλλά μειωμένο προσωπικό λόγω προβλημάτων προσέλευσης. Το γεγονός αυτό ενδέχεται να προκαλέσει καθυστερήσεις στην εξυπηρέτηση πολιτών και επιχειρήσεων».
Τέλος η ΑΑΔΕ συνιστά προς τους πολίτες τη μείωση των επισκέψεων στις ως άνω υπηρεσίες εάν δεν συντρέχει εξαιρετικά επείγων λόγος.
Σημειώνεται πως η κακοκαιρία «Ελπίδα» αφήνει φεύγοντας παγετό τις πρωινές και τις βραδινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία μετά από αρκετές ημέρες πολικού ψύχους, θα σημειώσει μικρή άνοδο σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου.
Η Ford αλλάζει σελίδα στην Ευρώπη
08:20
Τσεχία: Επανέρχεται στη πρωθυπουργία ο Μπάμπις - Δεσμεύση για μεταβίβαση επιχειρηματικών συμφερόντων
08:20
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους – Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στον Κηφισό
08:18
Ουκρανία: Έπληξε χημικό εργοστάσιο στη Ρωσία - Κατέστρεψε ρωσικό μαχητικό στην Κριμαία
08:10