Φον ντερ Λάιεν: «Πράσινο φως» για την πρώτη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης
Ανανεώθηκε:
Η Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει την πρώτη δόση των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης ανέφερε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και πλέον μένει η έγκριση από τα κράτη μέλη της Ε.Ε. προκειμένου η χώρα μας να λάβει τα χρήματα.
Αυτό ανέφερε η κυρία Φον ντερ Λάιεν σε tweet που έκανε στα ελληνικά, δίνοντας ουσιαστικά το «πράσινο φως» για την εισροή των χρημάτων του Ταμείου Ανάκαμψης στην ελληνική οικονομία.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χώρα μας είναι από τις πρώτες που λαμβάνουν την πρώτη δόση των χρημάτων του Ταμείου -μετά την προκαταβολή του Φθινοπώρου- επιβεβαιώνοντας το σωστό και έγκαιρο σχεδιασμό των σχετικών διαδικασιών
Σκέρτσος: Στόχος να οικοδομήσουμε μια χώρα με ανάπτυξη και ευημερία για όλους
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο υπουργός Επικρατείας κ. Άκης Σκέρτσος ανέφερε πως «με ένα tweet στα Ελληνικά η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, ανακοίνωσε σήμερα ότι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες ευρωπαϊκές χώρες που λαμβάνουν -μετά την προκαταβολή του περασμένου φθινοπώρου- την πρώτη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, για την υλοποίηση του εθνικού σχεδίου “Ελλάδα 2.0”. Καθώς η εκταμίευση των πόρων συνδέεται με συγκεκριμένους μεταρρυθμιστικούς και επενδυτικούς στόχους που αλλάζουν προς το καλύτερο τις ζωές όλων μας, η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο σωστό δρόμο για τον μετασχηματισμό του κράτους, των επιχειρήσεων, της εργασίας, της εκπαίδευσης και της υγείας ώστε να συγκλίνουμε ταχύτερα με τις πιο ανεπτυγμένες οικονομίες της υπόλοιπης Ευρώπης για να οικοδομήσουμε μια χώρα με ανάπτυξη και ευημερία για όλους».
Θεσσαλονίκη: Ανήλικη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση από 24χρονο σε τουαλέτες
10:24
Συνελήφθη 84χρονος καταδικασμένος σε ισόβια για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
10:23
Louis Vuitton: Η εμβληματική σοκολατένια «Egg Bag» επιστρέφει με χρώμα και υψηλή αισθητική (pic)
10:21
Τραγωδία στη Λαμία: Υπέκυψε στα τραύματά της 27χρονη οδηγός μετά από τροχαίο (pics)
10:18