ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

FIN FORUM 2022: Παρακολουθήστε ζωντανά το κορυφαίο συνέδριο για την οικονομία και τις τράπεζες

FIN FORUM 2022: Παρακολουθήστε ζωντανά το κορυφαίο συνέδριο για την οικονομία και τις τράπεζες

Κορυφαίοι υπουργοί, διεθνείς αναλυτές, τραπεζικά στελέχη και κορυφαίοι παράγοντες της αγοράς δίνουν το παρόν στο FIN FORUM 2022, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν online στο ακόλουθο link:

Στο φετινό FIN FORUM, με τίτλο “Transformation, M&A’s and new business opportunities” συζητούνται φλέγοντα θέματα της ελληνικής οικονομίας, του τραπεζικού κλάδου αλλά και του επιχειρείν. Σε ατά συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αλλαγές του τραπεζικού και χρηματοικονομικού κλάδου, τα κόκκινα δάνεια, η χρηματοδότηση της πράσινης μετάβασης, αλλά και ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Ιωάννης Τσακίρης, η Γενική Γραμματέας Ενέργειας κυρία Αλεξάνδρα Σδούκου, δίνουν τη δική τους οπτική στα μείζονα θέματα της οικονομίας και του χρηματοπιστωτικού κλάδου.

Η πλήρης ατζέντα του FIN FORUM 2022 είναι διαθέσιμη εδώ.

Aνάμεσα στα θέματα που ξεχωρίζουν στο FIN FORUM 2022 είναι η τράπεζα του μέλλοντος, ο νέος χάρτης της τραπεζικής και μη χρηματοδότησης καθώς και οι πρακτικές εφαρμογές του Ταμείου Ανάκαμψης. Επιπλέον, σημαντική παράμετρος αποτελεί η χρηματοδότηση της ενέργειας και των υποδομών καθώς και οι δυνατότητες και προοπτικές του νέου ΕΣΠΑ.

Εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς αναλύουν σε βάθος το νέο τοπίο αναφορικά με την αγορά και τις προοπτικές των κόκκινων δανείων ενώ σε ειδική συζήτηση εξετάζεται ο ρόλος του Υπερταμείου ως Public Wealth Fund. Επίσης, στην ατζέντα του FINFORUM 2022 εντάσσονται οι εξελίξεις στις Fintech και ο μετασχηματισμός του τραπεζικού κλάδου.

Το συνέδριο FIN FORUM 2022 όπως και πέρυσι, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και διοργανώνεται, με τη στρατηγική συνεργασία του CNN Greece, από την εταιρεία επικοινωνίας Τσομώκος ΑΕ.

Grand Sponsor του FINFORUM 2022 είναι η Εθνική Τράπεζα, Gold Sponsors η Alpha Bank, η Deloitte, η Eurobank, ο Τειρεσίας και Υποστηρικτής η Εθνική Ασφαλιστική.