ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Εξοικονομώ 2021»: Ανοιχτή για λίγες ημέρες ακόμη η πλατφόρμα για εκκρεμείς αιτήσεις

«Εξοικονομώ 2021»: Ανοιχτή για λίγες ημέρες ακόμη η πλατφόρμα για εκκρεμείς αιτήσεις
Το πρόγραμμα τίθεται εκ νέου σε ισχύ για περίπου 22.000 δηλώσεις οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωθεί INTIME/ ΣΙΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους πολίτες δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της οριστικής υποβολής της αίτησης στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021».

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έθεσε και πάλι σε εφαρμογή την πλατφόρμα από τη Δευτέρα 4 Απριλίου και θα έχει διάρκεια έως την Παρασκευή 15 Απριλίου, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα τίθεται εκ νέου σε ισχύ για περίπου 22.000 δηλώσεις οι οποίες δεν είχαν ολοκληρωθεί και αφορούν αιτήσεις για μονοκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα.

Στόχος του ΥΠΕΝ είναι να αναβαθμιστούν για πρώτη φορά περίπου 50.000 κατοικίες, 38% δηλαδή περισσότερες συγκριτικά με τον προηγούμενο κύκλο, κάτι που τελικά μάλλον θα συμβεί, δεδομένου ότι οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ξεπερνούν κατά πολύ το στόχο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν φτάνουν συνολικά τις 88.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18 Απριλίου θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για τις πολυκατοικίες, η οποία σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 30 Μαΐου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ