ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελλάκτωρ: «Κλείδωσε» στην Ηλέκτωρ έργο 106 εκατ. ευρώ.

Ελλάκτωρ: «Κλείδωσε» στην Ηλέκτωρ έργο 106 εκατ. ευρώ.
H θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη σημαντικό έργο στον τομέα περιβάλλοντος

Στην κοινοπραξία ΗΛΕΚΤΩΡ – ΑΡΣΗ κατοχυρώθηκε το έργο για τη μονάδα καύσης στην περιοχή των Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής συνολικού ύψους 106 εκατ. ευρώ.

Έτσι, η θυγατρική του ομίλου Ελλάκτωρ θα πραγματοποιήσει ένα ακόμη σημαντικό έργο στον τομέα περιβάλλοντος, καθώς ο όμιλος ανταποκρίθηκε στην «πρόσκληση» του ΕΔΣΝΑ για υποβολή βελτιωμένης προσφοράς.

Εν συνεχεία , η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ αποδέχθηκε και εισηγήθηκε την αποδοχή της νέας πρότασης ενώ η Εκτελεστική Επιτροπή του φορέα αποδέχτηκε με τη σειρά της την εν λόγω εισήγηση. Κατακύρωσε έτσι τον ανοιχτό διαγωνισμό για τον «Εκσυγχρονισμό, Αναβάθμιση, Μετατροπή και Λειτουργία, κατά παραχώρηση, της Εγκατάστασης Θερμικής Επεξεργασίας Επικινδύνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) και των προσομοιαζόντων με αυτά», εκτιμώμενης αξίας 81.060.157€, χωρίς Φ.Π.Α. πλέον του δικαιώματος προαίρεσης μετεγκατάστασης εκτιμώμενης αξίας 5.000.014,00€, χωρίς Φ.Π.Α.» στον οικονομικό φορέα «ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. – ΑΡΣΗ Α.Ε. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ Ε.Α.Υ.Μ. ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ» ο οποίος προσέφερε τελικό ενιαίο ποσοστό πλειοδοσίας επί των ελαχίστων μηνιαία καταβλητέων χρηματικών ποσών ποσοστού 5%.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ