e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλεται το δώρο σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους
Ανανεώθηκε:
Οι 65.775 εγγεγραμμένοι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι θα λάβουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, το αδειοδωρόσημο για το Πάσχα, τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022.
Συνολικά θα κατανεμηθεί το ποσό των 22.633.579,45 ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου.
Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-> Μισθωτοί-> Ατομικά Στοιχεία) είτε μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Όλες οι πληρωμές από ΕΦΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΠΕΚΑ έως τις 22 Απριλίου
SPONSORED
Πανελλήνιες 2026: Το πρόγραμμα των εξετάσεων - Χρήσιμες συμβουλές για τους υποψηφίους
13:55
Ένα μεσαιωνικό βιβλίο στη Ρώμη έκρυβε το παλαιότερο αγγλικό ποίημα
13:44
Γιατί ο πίνακας του Πικάσο που σόκαρε τον κόσμο πριν 100 χρόνια συνεχίζει να προκαλεί
13:33
Πάνω από 100 drones στη «μάχη» των πυρκαγιών φέτος - Πόσα θα διατεθούν σε κάθε περιοχή
13:22