e-ΕΦΚΑ: Σήμερα λαμβάνουν το δώρο του Πάσχα οι ερασιτέχνες οικοδόμοι
Οι 65.775 εγγεγραμμένοι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι θα λάβουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, το αδειοδωρόσημο για το Πάσχα, τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022.
Συνολικά θα κατανεμηθεί το ποσό των 22.633.579,45 ευρώ. Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω τραπεζών, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου.
Οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες-> Μισθωτοί-> Ατομικά Στοιχεία) είτε μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Λιανεμπόριο: Τα 2+1 ηχηρά «λουκέτα» του Αυγούστου στην Ελλάδα
10:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαρινάκης: Θα έχουμε περαιτέρω μείωση των φορολογικών συντελεστών
09:59
ΑΓΟΡΕΣ
Η τιμή του brent υποχωρεί αλλά οι αγορές παραμένουν αβέβαιες
09:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ισχυρός ανεμοστρόβιλος έπληξε την νότια Γαλλία - Δεκάδες τραυματίες και μεγάλες ζημιές, δείτε βίντεο
09:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ