Δημόσια πρόταση Reggeborgh για ΕΛΛΑΚΤΩΡ
Ανανεώθηκε:
Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ ανακοίνωσε πως έλαβε ενημέρωση από το μέτοχό της Reggeborgh Invest BV, πως θα προχωρήσει σε προαιρετική δημόσια πρόταση προς όλους τους μετόχους έναντι 1,75 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά.
Η σχετική ενημέρωση της Reggeborgh Invest BV αναφέρει τα εξής:
«Με την παρούσα, σας ενημερώνουμε, σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 1 του Ν. 3461/2006 ότι αποφασίσαμε να υποβάλουμε προαιρετική δημόσια πρόταση προς όλους τους μετόχους που κατέχουν κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., έναντι 1,75 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά.
Η προαιρετική δημόσια πρόταση θα υποβληθεί από την εταιρεία RB Ellaktor Holding B.V. η οποία έχει ιδρυθεί σύμφωνα με τους νόμους της Ολλανδίας, με έδρα στη Rijssen, Reggesingel 12, 7461BA, Ολλανδία. Η RB Ellaktor Holding B.V. είναι 100% θυγατρική της Reggeborgh Invest BV.
Το σχέδιο Πληροφοριακού Δελτίου σχετικά με την δημόσια πρόταση έχει συνταχθεί από την RB Ellaktor Holding B.V και τον σύμβουλό της Goldman Sachs Bank Europe SE.
Επισημαίνουμε ότι το σχέδιο Πληροφοριακού Δελτίου υπόκειται στην έγκριση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς».
Καιρός: «Μία χώρα, δύο εποχές» τις επόμενες ημέρες - Βοριάδες στο Αιγαίο, υψηλές θερμοκρασίες στο Ιόνιο - Η ανάρτηση Μαρουσάκη
08:53
Ο Τραμπ απένειμε Μετάλλιο Τιμής στον πιλότο που τραυματίστηκε στην επιχείρηση για τη σύλληψη Μαδούρο: «Τέσσερις πυροβολισμοί διέλυσαν το πόδι του» (vids)
08:39
Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
Οι σεισμοί ενδέχεται να ευθύνονται για τη δημιουργία χρυσού μέσα στη Γη, υποστηρίζει μελέτη
08:23