ΟΠΕΚΑ: Τι ισχύει για τα προγράμματα κοινωνικού και ιαματικού τουρισμού - Οι δικαιούχοι
Ανανεώθηκε:
Μέχρι και 11 ημέρες (10 διανυκτερεύσεις) θα μπορούν να έχουν οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού οι οποίοι θα επιλέξουν να προβούν σε χρήση των δελτίων τους σε συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ τουριστικά καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας 'Αννας της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας.
Το ίδιο ισχύει και για τους δικαιούχους ιαματικού τουρισμού. Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι, πέραν των 10 διανυκτερεύσεων, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν έως και 10 απλές λούσεις σε εγκαταστάσεις ιαματικών πηγών και υδροθεραπευτηρίων, οι οποίες λειτουργούν νομίμως στους προαναφερθέντες Δήμους της περιφερειακής ενότητας Ευβοίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν χρήση αυτού του προγράμματος καταλυμάτων και ιαματικών πηγών από τις 5 Ιουλίου 2022 έως τις 30 Μαΐου 2023.
ΗΠΑ: Απροσδόκητη απώλεια 23.000 θέσεων εργασίας τον Ιούλιο – Στο 4,1% η ανεργία
21:10
Βρετανία: Επανεξετάζονται οι διαδικασίες πρόσληψης καθηγητών του Κέμπριτζ
20:59
Κοζάνη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην Ερμακιά
20:47
Τροχαίο στις Σέρρες: Αυξημένη ταχύτητα και απόσπαση προσοχής «βλέπει» πραγματογνώμονας
20:35