ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Εθνική Ασφαλιστική: Οργάνωσε εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων

Εθνική Ασφαλιστική: Οργάνωσε εκδήλωση για το δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων
Η εταιρεία οραματίζεται μία μεγάλη, δημιουργική, αλλαγή Φωτογραφία αρχείου

Δείπνο γνωριμίας παρέθεσε η Εθνική Ασφαλιστική, με την ευκαιρία αλλαγής της μετοχικής της σύνθεσης, την Τετάρτη 18 Μαΐου, στο Golf Prive Γλυφάδας για το Δίκτυο Μεσιτών - Πρακτόρων.

Η εταιρεία οραματίζεται μία μεγάλη, δημιουργική, αλλαγή και ο Διευθύνων Σύμβουλος Σταύρος Κωνσταντάς, με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ξεκίνησαν δυναμικά την επικοινωνία για μία συνέχεια που θα βασίζεται στην ιστορία, θα ενισχύει την αξιοπιστία και θα οδηγεί στην ανανέωσή της.

Ο νέος μέτοχος θέλει την Εθνική Ασφαλιστική να προηγείται όλων στην ελληνική ασφαλιστική αγορά τα επόμενα χρόνια. Ο κ. Κωνσταντάς, μεταφέροντας τα πρώτα μηνύματα του νέου μετόχου, που εκπροσωπήθηκε σε ανώτατο επίπεδο στην εκδήλωση από τον κ. Άλεξ Φωτακίδη και τον κ. Κωνσταντίνο Ρόκα, τόνισε ότι η επόμενη ημέρα θα είναι καλύτερη για ασφαλισμένους και συνεργάτες που θα δουν έναν γίγαντα να αφυπνίζεται.

Αντίστοιχα, ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Μιχάλης Τάτσης καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους συνεργάτες, τους ευχαρίστησε για τη συνεχή και πολύτιμη στήριξή τους στην Εθνική Ασφαλιστική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ