Eurogroup: Χαμηλώνει τις προσδοκίες ο Κατάινεν
Χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών για το σημερινό Eurogroup ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Γίρκι Κατάινεν καθώς θεωρεί ότι δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Χαρακτηρίζει, πάντως, τη χθεσινή ψήφιση ασφαλιστικού και φορολογικού ως ένα μεγάλο βήμα προόδου όμως θεωρεί ότι σήμερα δεν πρόκειται να ανάψει το «πράσινο φως» από τους υπουργούς Οικονομικών
«Οι χθεσινές αποφάσεις της ελληνικής Βουλής συνιστούν ένα μεγάλο βήμα προόδου, αλλά οι υπουργοί Οικονομικών κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα εγκρίνουν την εκταμίευση της επόμενης δόσης» ανέφερε, ο Κατάινε, σε συνέντευξή του στον φινλανδικό τηλεοπτικό σταθμό YLE.
Παράλληλα, σημειώνει ότι μετά την αξιολόγηση είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις σχετικά με την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
«Στο επίκεντρο θα τεθεί η επέκταση των ωριμάνσεων και ενδεχομένως, η μείωση των επιτοκίων» εξήγησε στη συνέχεια.
Τα αμερικάνικα deals που «ξεκλειδώνουν» τον Κάθετο Διάδρομο
12:26
Από το YouTube στη μεγάλη οθόνη: Το «Backrooms» της A24 αποκαλύπτει το πρώτο του «φρικτό» trailer
12:23
Ψηφιακή ενδυνάμωση ηλικιωμένων και ΑμεΑ - Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο πρόγραμμα
12:12
Στα χέρια των αρχών οδηγός ταξί για υπερβολικό κόμιστρο: Είχε βάλει διπλή ταρίφα 56 φορές
12:09