ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΛΙΝΟΙΛ: Ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις, με εγγύηση οικονομίας και αξιοπιστίας

ΕΛΙΝΟΙΛ: Ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις, με εγγύηση οικονομίας και αξιοπιστίας

Ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικού ρεύματος για τον Δεκέμβριο

Το ζήτημα της ενεργειακής κάλυψης αναδεικνύεται σε μείζον τον χειμώνα που μόλις ξεκίνησε για τη χώρα μας. Οι καταναλωτές αναζητούν τρόπους να μειώσουν το συνολικό κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες και τις επιχειρήσεις τους, επιδιώκοντας ταυτόχρονα να μην επηρεαστεί – όσο είναι δυνατόν – η ποιότητα ζωής των ίδιων και των οικογενειών τους. Η αναζήτηση παρόχων που προσφέρουν αξιοπιστία αλλά και εγγύηση χαμηλών τιμών γίνεται πλέον συνειδητά από τους καταναλωτές, οι οποίοι με τον ίδιο τρόπο επιβραβεύουν εκείνους που πραγματικά στέκονται δίπλα τους, συναισθανόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Την ώρα που η Δυτική Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με συγκεκριμένα προβλήματα στην παροχή ενέργειας – σε συνδυασμό με το υψηλό κόστος – και ετοιμάζεται για «σκοτεινά» Χριστούγεννα, με περιορισμένους στολισμούς, στη χώρα μας η κατάσταση δείχνει να διαφέρει «στα σημεία». Κατά κύριο λόγο και πέρα από τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα, αυτό οφείλεται στο ότι υπάρχουν πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας που διατηρούν προς τα κάτω τις τιμές, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις της εποχής.

«ελίν electricon»: Ηλεκτρική ενέργεια για κατοικίες και επιχειρήσεις από την ΕΛΙΝΟΙΛ

Αυτή είναι και η κατεύθυνση που έχει επιλέξει να ακολουθήσει η ΕΛΙΝΟΙΛ, που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ενέργειας και καυσίμων εδώ και 68 χρόνια. Η εταιρεία, η οποία εξελίσσεται διαρκώς σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας, που προσφέρει πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα και εγγύηση οικονομίας και αξιοπιστίας για τους πελάτες της, δραστηριοποιείται πλέον και στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ εισήλθε στη συγκεκριμένη αγορά δυναμικά από το 2019, με το εμπορικό σήμα «ελίν electricon» και ξεχωρίζει, όχι μόνο για την αξιοπιστία και την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει προς όλους, αλλά και για την έμφαση που δίνει στις χρεώσεις προς τους καταναλωτές. Εν μέσω, μάλιστα, της συγκεκριμένης συγκυρίας που διανύουμε, η ελίν διατηρεί τις χρεώσεις της μεταξύ των οικονομικότερων της αγοράς και για τον φετινό Δεκέμβριο μάλιστα, αποτελεί τον οικονομικότερο πάροχο στη χώρα.

ελίν electricon: Με αξιοπιστία, διαφάνεια στις χρεώσεις και συνέπεια για τον καταναλωτή

Επιλέγοντας την ελίν ως πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρησή τους, οι καταναλωτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι έχουν στη διάθεσή τους προσωποποιημένες λύσεις με βάση τα καταναλωτικά τους χαρακτηριστικά. Το «ελίν electricon» άλλωστε, καλύπτει όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα, ενώ διαθέτει προγράμματα χωρίς καμία χρονική δέσμευση. Ενδεικτικό της απόλυτης αξιοπιστίας της εταιρείας, αποτελεί το γεγονός ότι λαμβάνει κάθε μήνα τη θετική αναφορά της Ρ.Α.Ε. για την έγκαιρη και εμπρόθεσμη εκπλήρωση των υποχρεώσεων της.

Πάντα με γνώμονα την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της και την κάλυψη κάθε σύγχρονης ανάγκης τους, η ελίν επεκτείνει τις επιλογές που προσφέρει, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να συνδυάσουμε προγράμματα του ελίν electricon και με το ελίν aerion, δηλαδή το εμπορικό σήμα μέσω του οποίου παρέχει φυσικό αέριο στους καταναλωτές. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας βρίσκεται δίπλα στους καταναλωτές, βοηθώντας τους να επιλέξουν την ενεργειακή λύση που τους ταιριάζει.

Όσον αφορά τις χρεώσεις και την αποπληρωμή των λογαριασμών, αρκεί να επισημάνουμε ότι η ΕΛΙΝΟΙΛ προσφέρει ευνοϊκό πλάνο ρύθμισης και σταδιακή αποπληρωμή οφειλών, ενώ έχει προσαρμόσει από την πρώτη στιγμή τα τιμολόγιά της, προσφέροντας οικονομικές επιλογές στους πελάτες της, μετά και την αναστολή εφαρμογής της ρήτρας αναπροσαρμογής (από τον Αύγουστο 2022). Παράλληλα, διαθέτει πολλούς ευέλικτους τρόπους αποστολής λογαριασμών, καθώς και μεθόδους εξόφλησης τους, αξιοποιώντας κανάλια όπως την online πλατφόρμα myelin, το livepay.gr, τις πάγιες εντολές πληρωμής, τις πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.ά.

Επιλέγοντας την ελίν οι καταναλωτές μπορούν να είναι σίγουροι ότι εμπιστεύονται έναν αξιόπιστο πάροχο που βρίσκεται δίπλα τους με λύσεις για κάθε περίσταση, ευνοϊκές ρυθμίσεις στις οφειλές τους και απόλυτη διαφάνεια.

Περισσότερες πληροφορίες για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας από την ΕΛΙΝΟΙΛ μπορείτε να βρείτε εδώ.