Ταλαιπωρία για 3.000 φορολογουμένους λόγω «αρρυθμίας» στο Taxisnet
Τροποποιητικές δηλώσεις φόρου εισοδήματος θα πρέπει να υποβάλλουν περίπου 3.000 φορολογούμενοι, νομικά και φυσικά πρόσωπα λόγω τεχνικού προβλήματος στο Taxisnet.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε σήμερα ότι κατά την εκκαθάριση των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος μικρού αριθμού φυσικών και νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, δεν υπολογίστηκε τέλος επιτηδεύματος λόγω τεχνικού προβλήματος.
Για το σκοπό αυτό, οι συγκεκριμένοι υπόχρεοι θα λάβουν άμεσα ενημερωτικό e-mail, το οποίο θα τους καλεί να προχωρήσουν σε υποβολή τροποποιητικής δήλωσης μέχρι τις 15 Ιουλίου, προκειμένου να υπολογιστεί το τέλος επιτηδεύματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece πρόκειται για 1.000 νομικά και 2.000 φυσικά πρόσωπα.
Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων με σχετική ανακοίνωση ζητά την κατανόηση των φορολογουμένων και αναφέρει πως «προσδοκά στη συνεργασία τους, ώστε να ολοκληρωθεί σωστά η διαδικασία».
Πρώτη αντίδραση ΝΑΤΟ για απόσυρση στρατιωτών των ΗΠΑ από τη Γερμανία: Η Ευρώπη να επενδύσει περισσότερο στην άμυνα
12:29
«ΓΡΙΦΟΣ» ΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΛΥΤΕΣ: Νέες αυξήσεις στα καύσιμα – Πού θα βρείτε την πιο ακριβή και την πιο οικονομική βενζίνη
12:18
Κόντρα Μαρινάκη - ΠΑΣΟΚ για τις Ανεξάρτητες Αρχές: «Πατάει σε δύο βάρκες» - «Το ψέμα δεύτερη φύση» (vid)
12:07
Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές Δομοκού: 33χρονος κάρφωσε με αιχμηρό αντικείμενο συγκρατούμενο του
11:56