Μία μόνο δεσμευτική προσφορά για την κατασκευή του εμπορευματικού κέντρου στο Θριάσιο
Με μια μόνο δεσμευτική προσφορά –από την κοινοπραξία ΕΤΒΑ-ΒΙΠΕ και την Goldair– έληξε σήμερα ο διαγωνισμός για την κατασκευή του πρώτου εμπορευματικού κέντρου στη χώρα στο Θριάσιο Πεδίο.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 250 εκατ. ευρώ, το οποίο και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στις εμπορευματικές μεταφορές της χώρας μας και να την καταστήσει βασική πύλη εισόδου και εξόδου εμπορευμάτων από όλη την επικράτεια.
Την προσφορά αναμένεται να αξιολογήσει από αύριο η ΓΑΙΑΟΣΕ, που διαχειρίζεται την έκταση των 588 στρεμμάτων όπου θα εκτείνεται το νέο εμπορευματικό κέντρο.
Στόχος της διοίκησης της ΓΑΙΑΟΣΕ, είναι η διαδικασία της αξιολόγησης να ολοκληρωθεί τέλος Αυγούστου, ώστε στις αρχές Σεπτεμβρίου να προχωρήσει η ανάδειξη του μειοδότη και η υπογραφή της σύμβασης, η οποία θα πρέπει κατόπιν να ελεγχθεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Σημειωτέον πως στον διαγωνισμό δεν προσήλθε τελικά η κινεζική Cosco.
SPONSORED
Καλαμάτα: Οι αντιφάσεις του 41χρονου - Ο κατεστραμμένος «κοριός» και όλα όσα είπε στην απολογία του
11:13
Δεν βρίσκουν εργαζόμενους για σεζόν - Περισσότερες από 80.000 κενές θέσεις εργασίας
11:00
Χειροπέδες σε 49χρονο που φωτογράφιζε κρυφά 14χρονη μέσα σε λεωφορείο στη Θεσσαλονίκη
10:50
Όταν η Σοβιετική Ένωση ονειρεύτηκε να κατακτήσει το Σύμπαν - Η ιστορία μέσα από αφίσες
10:41