Γερμανός ευρωβουλευτής: Μόνο καλύτερα μπορεί να πάει στο μέλλον η ελληνική οικονομία
Η πρόοδος της ελληνικής οικονομίας, ένα χρόνο μετά τη συμφωνία για το τρίτο πακέτο βοήθειας, είναι ευδιάκριτη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας General Anzeiger που φιλοξενεί δηλώσεις του Γερμανού ευρωβουλευτή του χριστιανοκοινωνικού κόμματος της Βαυαρίας (CSU) και αντιπροέδρου της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής (ΕCON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
«Φαίνεται πως από δω και πέρα η ελληνική οικονομία μπορεί να πάει μόνο καλύτερα», δηλώνει ο Μάρκους Φέρμπερ, στην εφημερίδα της Βόννης, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
«Τον Μάιο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πέτυχε κάτι το σημαντικό με την ψήφιση της απαιτούμενης μεταρρύθμισης για το συνταξιοδοτικό αλλά και της αύξησης των φόρων των μεσαίων και μεγάλων εισοδημάτων», σημειώνει επίσης η General Anzeiger, ενώ επισημαίνει ότι «επίκειται μια νέα ενδοευρωπαϊκή διαμάχη, διότι ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει συγκαλέσει για τις αρχές Σεπτεμβρίου σύνοδο Κορυφής των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου στην Αθήνα με στόχο τον τερματισμό της πολιτικής της αυστηρής λιτότητας».
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Δανία: Δεν υπάρχουν κινεζικά ή ρωσικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία
23:57
ΕΕ σε ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες: Αποφύγετε τον εναέριο χώρο του Ιράν
23:46
Οι ΗΠΑ δεν θα καταλάβουν την Γροιλανδία δια της βίας, λέει ο ΥΠΕΞ της Γερμανίας
23:37