Πρωτοβουλίες ΕΕΕΠ για τον παράνομο στοιχηματισμό
Η πάταξη του παράνομου ιντερνετικού στοιχήματος απασχόλησε τη συνάντηση που είχε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) Ευάγγελος Καραγρηγορίου με τον Επόπτη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Υποστράτηγο Εμμανουήλ Σφακιανάκη και τον Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Παπαπροδρόμου.
Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν αρμόδια υπηρεσιακά στελέχη και από τις δύο πλευρές, συζητήθηκαν οι δυνατότητες και το μέχρι σήμερα έργο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων καθώς και οι τρόποι με τους οποίους οι δύο υπηρεσίες μπορούν να αναβαθμίσουν το επίπεδο της συνεργασίας τους.
Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναμένεται οι δύο πλευρές να εξειδικεύσουν σε πρακτικό επίπεδο τη συνεργασία τους το αμέσως επόμενο διάστημα.
Σκοπός της σύμπραξης αυτής είναι αφενός να ενταθούν οι έλεγχοι ώστε να μειωθεί το επίπεδο παραβατικότητας και να καταπολεμηθεί η παράνομη διοργάνωση και διεξαγωγή τυχερών παιγνίων μέσω του διαδικτύου και αφετέρου να υλοποιηθούν δράσεις προώθησης του υπεύθυνου παιχνιδιού καθώς και ενημέρωσης του κοινού με ιδιαίτερη έμφαση στην προστασία των ανηλίκων και των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων από τους κινδύνους που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή αυτή.
Ο Jay-Z ξεδιπλώνει τη δημιουργική του ιδιοφυΐα στο νέο ντοκιμαντέρ «Jay-Z in 8» δια χειρός Ρικ Ρούμπ
13:12
Επιχείρηση «Αιγίς»: Τέσσερις συλλήψεις για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων μέσω διαδικτύου
13:07
Χειροπέδες σε Βρετανό στα Ιωάννινα: Καταζητούνταν με Ευρωπαϊκό Ένταλμα για ξέπλυμα χρήματος
12:55
Ομόνοια: Από ηλεκτρικό πατίνι εκτιμάται ότι προκλήθηκε η φωτιά στο ξενοδοχείο - Τρεις τραυματίες
12:44