ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δραγασάκης: Στόχος η απαξίωση της Attica Bank

Δραγασάκης: Στόχος η απαξίωση της Attica Bank

Καταγγελία για επιθέσεις με στόχο την απαξίωση της Attica Bank αλλά και ευρύτερα του παράλληλου τραπεζικού συστήματος έκανε μέσω του Twitter o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ο κ. Δραγασάκης, με μια σειρά από tweets απάντησε στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Οδυσσέα Κωνταντινόπουλο, ο οποίος είχε αναφέρει ότι ο πρώτος ήταν οικονομικός σύμβουλος της Attica Bank για 30 χρόνια. Και παράλληλα, υπεραμύνθηκε της ιδέας του παράλληλου τραπεζικού συστήματος, το οποίο προωθεί η αντιπροεδρεία της κυβέρνησης με βασικό «μοχλό» την Attica Bank.

«Ο Δραγασάκης ήταν οικονομικός σύμβουλος της τράπεζας Αττικής επί 30 χρόνια, από κατήγοροι είστε κατηγορούμενοι για ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο χρόνο», δήλωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στη Βουλή με αφορμή το νομοσχέδιο για το Ελληνικό.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε πως «ο κ. Παππάς και ο κ. Καλογρίτσας θα βρεθούν στη θέση αυτών που κατηγορούσαν για θαλασσοδάνεια για να απαντήσουν στα ερωτήματα για το πώς μέσα σε έναν χρόνο δόθηκαν 100 εκατ. ευρώ δάνεια στον αγαπημένο σας κόκκινο επιχειρηματία».

Άμεση και δημόσια ήταν η απάντηση του κ. Δραγασάκη ο οποίος με μια σειρά tweets ξεκαθάρισε ότι επαγγελματική σχέση με την Attica Bank είχε την περίοδο 2010-2012 όταν δεν ήταν βουλευτής και σημείωσε πως πίσω από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις στόχος είναι η απαξίωση της τράπεζας και της ιδέας του παράλληλου τραπεζικού συστήματος.

4:07 PM - 21 Sep 2016

44 Retweets

33 likes

ΔΗΜΟΦΙΛΗ