Τρύφωνας Αλεξιάδης: Δεν θα αλλάξουμε τίποτα στα τέλη κυκλοφορίας
Ενώ τα σενάρια για το σχέδιο του οικονομικού επιτελείου αναφορικά με τα τέλη κυκλοφορίας δίνουν και παίρνουν, πηγές προσκείμενες στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Τρύφωνα Αλεξιάδη διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή που θα επιφέρει επιβάρυνση τους ιδιοκτήτες ΙΧ.
Αντίθετα, όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές, το μόνο που εξετάζεται είναι να υπάρξουν ελαφρύνσεις σε παλαιά και μεγάλου κυβισμού ΙΧ αυτοκίνητα προκειμένου να μην αναγκάζονται οι ιδιοκτήτες τους να καταθέτουν τις πιvακίδες τους.
Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι πρόκειται για μέτρο που στοχεύει στον περιορισμό του φαινομένου της μαζικής κατάθεσης πινακίδων στις εφορίες από ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.
ΚΟΣΜΟΣ
Times: Αξιωματικοί του βρετανικού στρατού συνεργάζονται με τις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ
10:36
ΕΛΛΑΔΑ
Στους δρόμους τα ταξί στην περιφέρεια - Μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου η απεργία στην Αττική
10:27
ΚΟΣΜΟΣ
ΥΠΕΞ του Ομάν: Ο πόλεμος με το Ιράν το «σοβαρότερο λάθος» της κυβέρνησης Τραμπ
10:24
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Νέα BMW i3: Η Σειρά 3 αλλάζει εποχή και γίνεται ηλεκτρική
10:15
ΔΙΕΘΝΗ