Παράταση στη ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στην ΔΕΗ
Λαμβάνοντας υπόψη τη συνεχιζόμενη προσέλευση των καταναλωτών για την ένταξη στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στην ΔΕΗ, το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε παράταση ενός μηνός και βελτίωση των όρων της.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, που έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου, παρατείνεται ως τις 31 Οκτωβρίου.
Ακόμη βάση της νέας απόφασης, σε όσους διακόπηκε το ρεύμα λόγω χρεών θα δίνει δίνεται η ευκαιρία ένταξης στη ρύθμιση. Μοναδική προϋπόθεση είναι να μην έχουν από μόνοι τους προχωρήσει σε αυθαίρετη επανασύνδεση του ρεύματος.
Όσοι έχουν κάνει επεμβάσεις στον μετρητή τους, εξαιρουμένου των περιπτώσεων που έχει γίνει ρευματοκλοπή, η επανασύνδεση θα γίνεται με προκαταβολή του 15% της οφειλής (αντί για 30% που ισχύει τώρα) και η εξόφληση σε 12 δόσεις -αντί για 8.
Μέχρι ώρας στη ρύθμιση των 36 δόσεων έχουν ενταχθεί περισσότεροι από 400.000 πελάτες, με οφειλές άνω του 1,1 δισ. Ευρώ.
Το Λονδίνο ανακοινώνει μια μεγάλη δέσμη κυρώσεων κατά της Μόσχας - Τι περιλαμβάνουν
22:23
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 2.300.000 εκατ. ευρώ
22:12
Ένοχος γνωστός τραγουδιστής για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της πρώην συζύγου του
22:04
Πάτρα: Στη ΜΕΘ βρέφος πέντε μηνών με μηνιγγίτιδα - «Ύπουλο μικρόβιο, πρέπει να περιμένουμε»
21:52