Κ. Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί 4ο Μνημόνιο
Σίγουρος ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις εμφανίστηκε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, μιλώντας κατά τη διάρκεια των διήμερων εργασιών του «Φόρουμ 2016 της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης», που πραγματοποιείται από την Πέμπτη στη Βιέννη και διοργανώνεται από την Αυστριακή Κεντρική Τράπεζα (ΑΚΤ).
Αναφορικά με το πότε θα επιστρέψει η Ελλάδα στις αγορές εκτίμησε ότι αυτό θα γίνει «εάν συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις». Παράλληλα, σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Αυστριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, εκτίμησε ότι το πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, ύψους 86 δισ. ευρώ, το οποίο ισχύει έως το 2018, θα είναι το τελευταίο.
Σημειώνεται, ότι ο κ. Ρέγκλινγκ είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς ομιλητές του Φόρουμ, στο οποίο έχουν προσκληθεί από τον διοικητή της ΑΚΤ, Έβαλντ Νοβότνι, ειδικοί, εκπρόσωποι της πολιτικής, της οικονομίας, της έρευνας και των ευρωπαϊκών θεσμών.
Hellenic Train: Καθυστέρηση άνω των δύο ωρών στο δρομολόγιο Αθήνα–Θεσσαλονίκη λόγω βλάβης στη σήραγγα Όθρυος
22:51
Καταδίωξη - θρίλερ δύο ανηλίκων που έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Περιστέρι (vid)
22:50
Τραυματισμός 23χρονου από μαχαίρι στο Αγρίνιο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
22:37
Θύμα εξαπάτησης 70χρονη στη Θεσσαλονίκη – Μισό εκατομμύριο ευρώ η λεία (vid)
22:24