Τ. Πετρόπουλος: Αφορολόγητο το έκτακτο επίδομα στους συνταξιούχους
«Το έκτακτο επίδομα που θα δοθεί στους συνταξιούχους, με σύνταξη έως 830 ευρώ, θα είναι αφορολόγητο» διευκρίνισε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.
Όπως τόνισε ο υφυπουργός μιλώντας στον ΑΝΤ1, από τους δικαιούχους δεν θα λάβει κανείς κάτω από 300 ευρώ. Παράλληλα τόνισε ότι για τον υπολογισμό του πλαφόν θα συνυπολογίζονται αθροιστικά οι συντάξεις που λαμβάνει και όχι το ΕΚΑΣ ή άλλα επιδόματα.
Ο Τάσος Πετρόπουλος σημείωσε ότι το ποσό που δίνεται είναι ασφαλές και δεν έχει ρίσκο αν προκύψουν τυχόν διαφορές όταν κλείσει τον Φεβρουάριο το ύψος των εσόδων. Ανέφερε επίσης ότι έως τον Σεπτέμβριο του 2017 θα έχουν απονεμηθεί 102.000 συντάξεις που εκκρεμούν εδώ και χρόνια ενώ διαμήνυσε πως η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί κατάργηση της προσωπικής διαφοράς.
Κακουργηματική δίωξη στον 35χρονο που δάγκωσε και έκοψε το αυτί 54χρονης οδηγού ταξί στη Νέα Ιωνία
12:40
Φιάλη υγραερίου βρέθηκε κάτω από το αντίγραφο του αγάλματος του Δαυίδ στην Φλωρεντία
12:27
Στη Βουλή το προσχέδιο του Προϋπολογισμού: Προβλέπει ανάπτυξη 2,3%, πληθωρισμό 2,6% και ανεργία 7,9%
12:22
«Βιβλική καταστροφή» στην Κρήτη: Τεράστιες ζημιές σε υποδομές και καλλιέργειες-Ξεκίνησαν οι αυτοψίες
12:21