Κ. Κόλλιας: Εμπαιγμός η δημιουργική ασάφεια με τις εισφορές
«Η φαρσοκωμωδία με τις εισφορές των ελεύθερων επαγγελματιών πρέπει να τελειώσει», τόνισε ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας σχετικά με τις νέες προβλέψεις της νομοθεσίας που εφαρμόζονται από την αρχή του έτους.
Ο κ. Κόλλιας σε δήλωση του επισημαίνει πως παρότι ο νόμος εφαρμόζεται ήδη «εκκρεμούν ουκ ολίγα θέματα προς διευκρίνιση».
«Η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας πρέπει να δώσουν τέλος στην τακτική της δημιουργικής ασάφειας, αυτή τη φορά στο πεδίο του ασφαλιστικού, που αποτελεί στην ουσία εμπαιγμό προς επιστήμονες και επιτηδευματίες, όταν μάλιστα καλούνται να πληρώσουν το νέο κεφαλικό φόρο, που - μαζί με τις υφιστάμενες υποχρεώσεις - φτάνει έως και στο 70% των εσόδων τους», ολοκληρώνει.
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο Επί Σκηνής: Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται να εκτεθούν συναισθηματικά
08:30
Όμιλος AKTOR: Πώς οι νέες κινήσεις οδηγούν σε τριπλασιασμό του EBITDA
08:24
Στουρνάρας: «Αναγκαία η ρύθμιση για τον Νόμο Κατσέλη» - Τι και πόσο κερδίζει ο δανειολήπτης
08:22
Πολεμώντας τη φωτιά με... φωτιά: Τα νέα όπλα των πυροσβεστών και οι ακούραστοι φύλακες του δάσους
08:15