EKT προς Τραμπ: Ο προστατευτισμός είναι κακή ιδέα
Ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δήλωσε σήμερα ότι ο οικονομικός προστατευτισμός είναι κακή ιδέα αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ και τις πολιτικές που κομίζει.
«Ο προστατευτισμός, αυτήν τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα κακή ιδέα», δήλωσε ο Μπενουά Κερέ στο Radio Classique, προσθέτοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει ειδικότερος σχολιασμός, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αποσαφηνίσει την οικονομική του πολιτική.
Ο Μπενουά Κερέ επανέλαβε επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μεταβάλει την χαλαρή νομιματική της πολιτική και ότι είναι σημαντικό οι νομισματικές συνθήκες στην ευρωζώνη να είναι οι καταλληλότερες για την οικονομία της ευρωζώνης.
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (6 Δεκεμβρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες που θα καταβληθούν
06:00
ΧΡΗΜΑ
Άνοιξαν οι αιτήσεις για αναπληρωτές και ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς από την ΔΥΠΑ
05:00
ΧΡΗΜΑ
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Την Πέμπτη 11/12 κάνει πρεμιέρα - Τι πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ