EKT προς Τραμπ: Ο προστατευτισμός είναι κακή ιδέα
Ο Μπενουά Κερέ, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δήλωσε σήμερα ότι ο οικονομικός προστατευτισμός είναι κακή ιδέα αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ και τις πολιτικές που κομίζει.
«Ο προστατευτισμός, αυτήν τη στιγμή, είναι ξεκάθαρα κακή ιδέα», δήλωσε ο Μπενουά Κερέ στο Radio Classique, προσθέτοντας ότι είναι πολύ νωρίς για να γίνει ειδικότερος σχολιασμός, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έχει αποσαφηνίσει την οικονομική του πολιτική.
Ο Μπενουά Κερέ επανέλαβε επίσης ότι είναι πολύ νωρίς για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να μεταβάλει την χαλαρή νομιματική της πολιτική και ότι είναι σημαντικό οι νομισματικές συνθήκες στην ευρωζώνη να είναι οι καταλληλότερες για την οικονομία της ευρωζώνης.
ΔΙΕΘΝΗ
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47
ΚΟΣΜΟΣ
Reuters: Οι ΗΠΑ στοχεύουν σε ειρηνευτική συμφωνία Ουκρανίας - Ρωσίας τον Μάρτιο και άμεσα εκλογές
23:44
ΚΟΣΜΟΣ
Το «αντίο» του Ερυθρού Αστέρα στη Λιουμπίτσα - Η διάσημη γάτα «μασκότ» της ομάδας (pics)
23:37
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στοχεύει ξανά το ρωσικό αργό με νέο, ευρύ σχέδιο κυρώσεων
23:28
ΔΙΕΘΝΗ