Ταγιάνι: Το Grexit θα προκαλούσε μεγάλη ζημιά στην Ευρώπη
Την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη επιθυμεί ο Αντόνιο Ταγιάνι.
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θέλει να μείνει η Ελλάδα οπωσδήποτε στη ευρωζώνη διότι «η έξοδός της θα προκαλούσε μεγάλες ζημιές συνολικά στην οικονομία τη Ευρώπης».
«Μεσομακροπρόθεσμα θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες, διότι θα φαινόταν ως ήττα της Ευρώπης. Υπάρχει ένα μεγαλύτερο και γενικότερο συμφέρον: Πρέπει να κρατήσουμε ενωμένη την Ευρωπαϊκή Ένωση».
Η Ελλάδα πρέπει βέβαια να καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι των δανειστών, «αλλά πρέπει να δοθεί στους Έλληνες ακόμα μια ευκαιρία», τόνισε ο Αντόνιο Ταγιάνι, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σε συνέντευξή του στις εφημερίδες του ομίλου Funke (Westdeutsche Allgemeine Zeitung, Hamburger Abendblatt, Berliner Morgenpost κ.λπ.).
Οι ΗΠΑ παρέχουν πληροφορίες στη Σαουδική Αραβία για τα πλήγματα κατά των ανταρτών Χούθι
18:44
«Έσκασε» και επίσημα η «βόμβα» Μοτιεγιούνας στον ΠΑΟΚ
18:34
Φωτιά σε ιστιοφόρο στην Εύβοια - Δύο άτομα επέβαιναν στο σκάφος
18:24
Έρευνες στη Βουλή έπειτα από απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα
18:14