Αυστηρό μήνυμα Σόιμπλε: Χωρίς το ΔΝΤ δεν έχει δόση
Εξαρτάται από την Ελλάδα εάν μπορεί να ολοκληρωθεί σύντομα η τρέχουσα αξιολόγηση των οικονομικών μεταρρυθμίσεων της χώρας, δήλωσε από τις Βρυξέλλες ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Ο Γερμανός υπουργός πρόσθεσε ότι η επόμενη δόση της βοήθειας προς την Ελλάδα από το πρόγραμμα διάσωσης δεν μπορεί να καταβληθεί χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Σόιμπλε σημείωσε ότι ακόμα και οι εταίροι στην Ουάσινγκτον έχουν πλέον αντιληφθεί ότι δεν είναι δυνατή μια ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα βάσει της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Τετ α τετ Πιερρακάκη με Fatih Birol - Στην ατζέντα η ενέργεια και η κρίση στη Μέση Ανατολή
20:31
ΚΟΣΜΟΣ
«Τα μέτρα υπέρ των επενδύσεων που ανακοίνωσε η Κούβα είναι "ανεπαρκή"», λέει ο Ρούμπιο
20:22
ΚΟΣΜΟΣ
«Η Ουκρανία μπορεί να προμηθεύσει με 1.000 drones τους συμμάχους της κατά του Ιράν», λέει ο Ζελένσκι
20:13
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Έχουμε κερδίσει τον πόλεμο εναντίον του Ιράν - Οι στόχοι παραμένουν ανεκπλήρωτοι»
20:00
ΚΟΣΜΟΣ