ΥΠΟΙΚ ΗΠΑ: Οι Ευρωπαίοι να στηρίξουν την Ελλάδα
Τη γνωστή θέση πως οι Ευρωπαίοι πρέπει να στηρίξουν την Ελλάδα και πως το ΔΝΤ μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση εξέφρασε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στα πλαίσια ενημέρωσης ενόψει της Εαρινής Συνόδου του ΔΝΤ.
Ο αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ δήλωσε ότι παραμένει σε στενή επαφή με τους Ευρωπαίους φίλους για το θέμα της Ελλάδας, προσβλέποντας στους Ευρωπαίους να βοηθήσουν την χώρα μας.
Το ΔΝΤ, είπε, μπορεί να διαδραματίσει υποστηρικτικό ρόλο και θα προσεγγίσουμε οποιαδήποτε μελλοντική συμφωνία με ανοιχτό μυαλό, τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο αξιωματούχος μιλούσε υπό καθεστώς ανωνυμίας σε δημοσιογράφους και στους Έλληνες ανταποκριτές ενόψει της συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40