Έκκληση του Μοσκοβισί στους εταίρους της Ελλάδας να καταλήξουν σε συνολική συμφωνία
Να καταλήξουν σε μια «συνολική» συμφωνία καλεί τους εταίρους της Ελλάδας ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιερ Μοσκοβισί, με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Σε συνέχεια της χθεσινής υιοθέτησης των προαπαιτούμενων από τη Βουλή των Ελλήνων και ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, ο Γάλλος επίτροπος δήλωσε:
«Γνωρίζω πόσο δύσκολο ήταν για την ελληνική κυβέρνηση και τη Βουλή να λάβουν αυτές τις αποφάσεις που μας φέρνουν ένα μεγάλο βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης».
«Τώρα χρειαζόμαστε όλους τους εταίρους να συνεργαστούν εποικοδομητικά προκειμένου να επιτευχθεί μια συνολική συμφωνία. Είναι ώρα να ανοίξει ένα καινούργιο και αισιόδοξο κεφάλαιο για την Ελλάδα», κατέληξε ο Πιερ Μοσκοβισί.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Χανταϊός: Δρακόντεια μέτρα προστασίας στην εκκένωση του κρουαζιερόπλοιου - Βίντεο από την αποβίβαση
17:38
CULTURE
Οι «Τρύπες» απάντησαν στους Metallica για το «Δεν χωράς πουθενά» που έπαιξαν στο ΟΑΚΑ (vid)
17:27
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανοί αλεξιπτωτιστές έπεσαν σε απομονωμένο νησί για να παράσχουν βοήθεια σε κρούσμα χανταϊού (vid & pics)
17:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανδρουλάκης: «Αναγκαία η πολιτική αλλαγή στις επόμενες εθνικές εκλογές»
17:05
ΕΛΛΑΔΑ