Η πρώτη δυτική εταιρεία υπέγραψε μεγάλη συμφωνία με το Ιράν για το φυσικό αέριο
Ο γαλλικός όμιλος Total, ο οποίος ηγείται μιας διεθνούς κοινοπραξίας με την κινεζική εταιρεία CNPCI, θα υπογράψει τη Δευτέρα μια συμφωνία 4,8 δισεκ. δολαρίων για την ανάπτυξη ενός σημαντικού κοιτάσματος αερίου.
Με αυτή τη συμφωνία η γαλλική Total θα γίνει πρώτη δυτική εταιρεία του τομέα που επιστρέφει στο Ιράν, ανακοίνωσε σήμερα το ιρανικό υπουργείο Πετρελαίου.
«Η διεθνής συμφωνία για την ανάπτυξη της φάσης 11 του Νότιου Παρς θα υπογραφεί τη Δευτέρα παρουσία του υπουργού Πετρελαίου και διευθυντών της Total, της κινεζικής εταιρείας CNPCI και της ιρανικής εταιρείας Petropars», ανακοίνωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος του υπουργείου Πετρελαίου.
ΧΡΗΜΑ
Τελειώνουν στις 28 Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις - Tι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
01:00
ΧΡΗΜΑ
«ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από την εφαρμογή που τέθηκε σε ισχύ
00:30
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
23:57
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης (pics&vid)
23:44
ΚΟΣΜΟΣ