Νευροχειρουργός φοροφυγάς στα δίκτυα της ΑΑΔΕ
Στα δίκτυα των υπηρεσιών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων έπεσε μεγαλογιατρός νευροχειρουργός στη Θεσσαλονίκη ο οποίος διατηρούσε ιατρείο και στην Κατερίνη.
Ο γιατρός φέρεται να ενθάρρυνε τους ασθενείς του να τον επισκέπτονται στο ιατρείο της Κατερίνης όπου σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ελέγχων της ΑΑΔΕ δεν έκοβε αποδείξεις για τις επισκέψεις.
Σε έλεγχο που διενήργησαν εφοριακοί στο συγκεκριμένο ιατρείο διαπιστώθηκε ότι μέσα σε μια μέρα δεν είχαν κοπεί 13 αποδείξεις, όσες δηλαδή και οι επισκέψεις που είχε ο γιατρός την συγκεκριμένη μέρα.
Δεδομένου ότι ο νόμος δεν επιτρέπει την σφράγιση ιατρείων για φορολογικές παραβάσεις ο γιατρός κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο 1500 ευρώ, ενώ διατάχθηκε και εξονυχιστικός έλεγχος στα βιβλία του για τις προηγούμενες χρήσεις.
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28
Ρούλα Πισπιρίγκου: Σήμερα το Εφετείο για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας
09:27
Την πρώτη κούκλα Barbie με αυτισμό κυκλοφόρησε η Mattel
09:18
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10