Μείωση του ELA κατά 2 δισ. ευρώ
Σε μείωση του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες από τα 43,6 δισ. ευρώ σε 41,6 δισ. ευρώ προχώρησε η ΕΚΤ, καθώς το απόθεμα των καταθέσεων των πιστωτικών ιδρυμάτων κινείται σταθεροποιητικά.
Σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλαδος στις 5 Ιουλίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ δεν διατύπωσε αντίρρηση στον καθορισμό του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες στο ποσό των 41,6 δισ. ευρώ έως και την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, μετά από αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η μείωση του ανώτατου ορίου κατά 2 δισ. ευρώ αντανακλά εξελίξεις στη ρευστότητα των ελληνικών τραπεζών, λαμβανομένων υπόψη των ροών καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα.
Η McLaren F1 007 θεωρείται και είναι μοναδική!
12:38
Χαρδαλιάς για Παιδικό Πανεπιστήμιο: Αποδεικνύει ότι η εκπαίδευση δεν σταματά στο σχολείο
12:33
Liveblοg: Για 48 ώρες κρυβόταν στα βουνά ο Αμερικανός πιλότος - Νέα ισραηλινή επιδρομή στη Βηρυτό
12:33
Ανοίγει αύριο 6 Απριλίου η πλατφόρμα για το Fuel Pass: Ποιοι θα πάρουν επιδότηση 60 ευρώ
12:21