«Μυστικοί» εφοριακοί μοίρασαν «καμπάνες» σε Μύκονο, Σέριφο και Νάξο
Λουκέτα 48ωρών και υψηλά πρόστιμα σε επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν επιβάλουν ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που έχουν κάνει» απόβαση» σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και μάλιστα εμφανίζονται ως πελάτες προκειμένου να διεξάγουν τους ελέγχους με μυστικότητα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Ενδεικτικά, το βράδυ της Παρασκευής σε γεμάτο εστιατόριο στη Μύκονο όπου οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ παρουσιάσθηκαν ως πελάτες, σε 15 τραπέζια που ελέγχθηκαν, δεν είχε κοπεί ούτε μία απόδειξη. Το εστιατόριο σφραγίσθηκε για 48 ώρες, αφού πρώτα βεβαιώθηκαν τα σχετικά πρόστιμα.
Στη Σέριφο «ζευγαράκι» ελεγκτών πήγε να πιει το ποτό του σε γνωστό μπαρ εστιατόριο και αφού διαπίστωσε εκτεταμένη φοροδιαφυγή ακολουθήθηκε η ίδια οδός, προστίμων και αναστολής λειτουργίας.
Σε φούρνο στη Νάξο, ελεγκτές εμφανίσθηκαν ως τουρίστες και διαπίστωσαν πως η πώληση ψωμιού, τυρόπιτας και λοιπών προϊόντων γινόταν χωρίς να κόβονται αποδείξεις. Η επιχείρηση αυτή θα σφραγιστεί το πρωί της Κυριακής.
Αρμοδίως στελέχη της φορολογικής διοίκησης ξεκαθαρίζουν πως οι έλεγχοι με τις νέες μεθόδους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων θα συνεχιστούν!
Στη φυλακή το ζευγάρι του ιδιωτικού ΚΕΠ για την κατηγορία του κυκλώματος εμπορίας ανθρώπων
17:26
Ανακάμπτουν οι αγορές - Επέστρεψαν τα κέρδη μετά τις δηλώσεις του Τραμπ
17:24
Για πρώτη φορά η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αστροναυτών της ESA
17:19
Ταυτοποιήθηκε και δεύτερο άτομο που ήταν παρών στη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά
17:14