Για τον λόγο αυτό δεν πάει στο σημερινό Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν επιτρέπει στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, να δώσει το παρών στο σημερινό Eurogroup.
Συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μετέχει λόγω ωτίτιδας που τον ταλαιπωρεί, και οι ιατροί του απαγόρευσαν να ταξιδέψει αεροπορικώς, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Οικονομικών.
Στο Eurogroup τον κ. Τσακαλώτο αντικαθιστά ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, Γιώργος Χουλαράκης, που ούτως ή άλλως παρίσταται στην ίδια σύνοδο όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, το θέμα της Ελλάδας δεν υπάρχει στην ατζέντα. Στο σημερινό (τελευταίο πριν τις θερινές διακοπές) Eurogroup που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες, κυριαρχούν οι τράπεζες αλλά και οι εξελίξεις στην Ιταλία.
Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 34χρονος που ξυλοκόπησε την σύντροφο του - Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα (vids)
15:21
Υπ. Εσωτερικών Κύπρου: Σε καθεστώς εκκένωσης μέχρι και την Παρασκευή το Ακρωτήρι
15:19
Στο αυτόφωρο ο Γεωργιανός - Ανοιχτή η δικογραφία για την κατασκοπεία
15:14
Κέρδη 1 δισ. ευρώ και μερίσματα 700 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο - Οι 4 πυλώνες του Υπερταμείου
15:11