Για τον λόγο αυτό δεν πάει στο σημερινό Eurogroup ο Ευκλείδης Τσακαλώτος
Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν επιτρέπει στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, να δώσει το παρών στο σημερινό Eurogroup.
Συγκεκριμένα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μετέχει λόγω ωτίτιδας που τον ταλαιπωρεί, και οι ιατροί του απαγόρευσαν να ταξιδέψει αεροπορικώς, όπως αναφέρουν πηγές του Υπουργείου Οικονομικών.
Στο Eurogroup τον κ. Τσακαλώτο αντικαθιστά ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ, Γιώργος Χουλαράκης, που ούτως ή άλλως παρίσταται στην ίδια σύνοδο όπως επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, το θέμα της Ελλάδας δεν υπάρχει στην ατζέντα. Στο σημερινό (τελευταίο πριν τις θερινές διακοπές) Eurogroup που λαμβάνει χώρα στις Βρυξέλλες, κυριαρχούν οι τράπεζες αλλά και οι εξελίξεις στην Ιταλία.
Νέος κατώτατος μισθός: Ποιοι είναι οι κερδισμένοι - Αναλυτικά παραδείγματα
05:00
ΔΕΔΔΗΕ: Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
04:00
ΑΣΕΠ 3Κ/2025: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα προκήρυξης για 450 θέσεις σε μουσεία
03:00
Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Οι αλλαγές με τον νέο νόμο
02:00