ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το ΥΠΟΙΚ για την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή

Το ΥΠΟΙΚ για την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από την Ολομέλεια της Βουλής, σχολίασε με ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, παραθέτοντας τρία ερωτήματα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δυσφόρησε στην ανάγνωση των τροπολογιών και των ρυθμίσεων που δίνουν ανάσες στην κοινωνία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών και προσθέτει:

Σύμφωνα με την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής η σημερινή μέρα της διαδικασίας προβλέφθηκε για την συζήτηση των τροπολογιών επί του Σ/Ν του υπουργείου Οικονομικών «Προσαρμογή της Ελληνικής Νομοθεσίας στις διατάξεις της Οδηγίας (ΕΕ) 2016/881 και άλλες διατάξεις».

«Προφανές είναι ότι η αξιωματική αντιπολίτευση γνώριζε την παραπάνω απόφαση. Εξίσου προφανές είναι ότι δυσφόρησε στην ανάγνωση των τροπολογιών και των ρυθμίσεων που δίνουν οικονομικές και κοινωνικές ανάσες στην κοινωνία.

- Διαφωνούν με την άμεση επιστροφή φόρου έως 10.000 ευρώ που δίνει ανάσα στις επιχειρήσεις;

- Είναι αντίθετοι με την συμπερίληψη της Κω στην απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ ως το 2018;

- Δεν θέλουν την παραχώρηση του ακινήτου του νοσοκομείου Κάτω Πατησίων, το οποίο οδήγησαν σε κλείσιμο ώστε να λειτουργήσει δομή πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας για μία τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή;»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ