Μέρκελ: Όχι σε κούρεμα, ναι στη συζήτηση για περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους
«Κούρεμα του ελληνικού χρέους με την κλασική έννοια αποκλείεται» ξεκαθάρισε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, η οποία ωστόσο άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για συζητήσεις για την περαιτέρω ελάφρυνσή του.
Σε συνέντευξή της στο δημόσιο γερμανικό ραδιόφωνο (Deutschlandfunk / DLF) και το κοινό τηλεοπτικό πρόγραμμα Phoenix των δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών δικτύων ARD και ZDF, η Άγκελα Μέρκελ σημείωσε πως «μπορεί κανείς να συζητήσει για περαιτέρω ελαφρύνσεις», αναφερόμενη στο ζήτημα του ελληνικού χρέους.
«Ούτε η υπερβολική επιείκεια βοηθά τις υπερχρεωμένες χώρες, γι' αυτό και έπρεπε να αντιμετωπιστεί η Ελλάδα τόσο σκληρά. Η χώρα δοκιμάστηκε πολύ», πρόσθεσε η Γερμανίδα καγκελάριος στη συνέντευξή της, η οποία θα μεταδοθεί απόψε το βράδυ στις 8 ώρα Ελλάδος.
Τέλος στις διπλωματικές σχέσεις Νικαράγουας - Ιταλίας: Στο επίκεντρο η υπόθεση Καζιμίρι
23:59
Τραγωδία στην Αλγερία: 11 παιδιά έχασαν τη ζωή τους μετά από φωτιά σε ορφανοτροφείο
23:51
Ηράκλειο Κρήτης: Στη ΜΕΘ νεαρή που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο ανατράπηκε
23:40
Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι καταγράφηκαν στην Ευρώπη
23:29