Σταματά την Παρασκευή η υποβολή του E9 έτους 2017
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε πως η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) έτους 2017 δεν θα είναι διαθέσιμη από την Παρασκευή, 18 Αυγούστου και μέχρι την ολοκλήρωση της έκδοσης - ανάρτησης των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ 2017 και το άνοιγμα των τροποποιητικών δηλώσεων ΕΝΦΙΑ 2017.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ η ανάρτηση των πράξεων διοικητικού προσδιορισμού θα πραγματοποιηθεί μέχρι την 31η Αυγούστου.
Η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων Στοιχείων Ακινήτων (Ε9) 2018, δεν θα είναι διαθέσιμη στις 18/8, μεταξύ 11:00 και 15:00.
Όλες οι υπόλοιπες λειτουργίες του Περιουσιολογίου (όπως το Πιστοποιητικό ΕΝ.Φ.Ι.Α., υποβολές δηλώσεων Ε9 ετών 2010-2016), θα είναι διαθέσιμες κανονικά, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών.
SPONSORED
Δένδιας για Γενοκτονία Ποντίων: Ζήτημα διεθνούς ευθύνης και όχι εσωτερική υπόθεση
22:45
Ο Τραμπ ανέβαλλε επίθεση στο Ιράν μετά από αίτημα χωρών του Κόλπου
22:34
Γεραπετρίτης για Τουρκία: «Το "έτσι θέλω" δεν είναι ένδειξη ισχύος αλλά αδυναμίας»
22:27
Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει να κατασκευάσει ελικοδρόμιο στον Λευκό Οίκο
22:18