Κομισιόν: Επαρκώς ανακεφαλαιοποιημένες οι ελληνικές τράπεζες
«Οι ελληνικές τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί επαρκώς και η προτεραιότητα τώρα είναι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια», επισημαίνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Κληθείσα να σχολιάσει τις πρόσφατες εκτιμήσεις του ΔΝΤ περί ανάγκης ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών, η Ανίκα Μπράιτχαρτ, εκπρόσωπος του επιτρόπου οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί απάντησε ότι το ζήτημα αυτό απασχολεί το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Δήλωσε ωστόσο, ότι «οι ελληνικές τράπεζες είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες και τώρα προτεραιότητα πρέπει να δοθεί στη μείωση του όγκου των μη εξυπηρετούμενων δανείων, κάτι το οποίο, περιγράφεται εκτενώς στο μνημόνιο οικονομικής πολιτικής και τη συμφωνία του περασμένου Ιουνίου με τις ελληνικές αρχές».
Σε ό,τι αφορά το εργασιακό νομοσχέδιο της ελληνικής κυβένρησης και τις πληροφορίες για παρεκκλίσεις από τα συμφωνηθέντα, η κ.Μπράιτχαρτ απέφυγε να σχολιάσει.
ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται τα εργαστήρια ομαδικής συμβουλευτικής - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
02:00
Youth Pass: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων - Ποιες δαπάνες επιτρέπονται
01:00
Προσυμπληρωμένες δηλώσεις: Λήγει αύριο 16/04 η προθεσμία - Τι να προσέξετε πριν την οριστική υποβολή
00:30
Διπλωματία σε δύο μέτωπα: Σημείο επαφής μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου - Νέες συνομιλίες για ΗΠΑ και Ιράν
23:57