SUSTAINABLE NEWS

Δωρέα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΠΑΓΝΗ από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Δωρέα ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο ΠΑΓΝΗ από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) δώρισε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο εξοπλισμός δόθηκε στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του νοσοκομείου, συνδράμοντας στην καλύτερη κάλυψη των αναγκών των ασθενών σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για το σύστημα υγείας της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) από την πρώτη στιγμή της πανδημίας έχει σταθεί στο πλευρό του συστήματος υγείας αλλά και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας με μια σειρά από δωρεές σε καίριους τομείς.

Παράλληλα, έχει πραγματοποιήσει δωρεάν ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα για την ασφάλεια και την υγεία στους χώρους εργασίας, βοηθώντας εργοδότες και εργαζομένους ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες προκλήσεις της πανδημίας.

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λειτουργεί από το 1989 ενώ η συνολική κάλυψή του ανέρχεται σε 60.837 τ.μ. και η δυναμικότητα κατά τη μελέτη κατασκευής σε 672 κλίνες. Από τότε μέχρι σήμερα το Νοσοκομείο βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία με την αύξηση των δραστηριοτήτων του σε όλα τα επίπεδα υγείας και αποτελεί κομβικό πυλώνα του συστήματος υγείας στην Κρήτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ