SUSTAINABLE NEWS

Grant Thornton: Ανακοίνωσε τη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας

Grant Thornton: Ανακοίνωσε τη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας
Η Grant Thornton ανακοίνωσε τη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας AP

Η Grant Thornton ανακοίνωσε τη δημιουργία 200 νέων θέσεων εργασίας, οι οποίες αφορούν στα τμήματα Ελεγκτικών Υπηρεσιών (Assurance), Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Advisory), Φορολογικών Υπηρεσιών (Tax) και Υπηρεσιών Outsourcing. Παράλληλα, προχωράει και σε διεύρυνση των τμημάτων Financial Services, Strategy & Investments, Energy, Transactional Advisory Services και Environmental, Social, Governance, Risk & Compliance, τα οποία εξειδικεύονται σε τομείς υψίστης σημασίας για τον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, μέσα από την ενίσχυση υπηρεσιών-κλειδιά για το σύγχρονο επιχειρείν, η Grant Thornton δημιουργεί ένα κέντρο πολύπλευρης γνώσης και αυξημένης εξειδίκευσης, προκειμένου να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε ανάγκη που προκύπτει και αναμένεται να προκύψει μακροπρόθεσμα για τη χώρα.

Ο Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton, δήλωσε σχετικώς: "Έχοντας διατηρήσει στον ύψιστο βαθμό την προσαρμοστικότητα και την ανθεκτικότητα που απαιτούσαν οι προηγούμενοι μήνες, θεωρούμε ότι είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την οικογένεια της Grant Thornton, και να πραγματοποιήσουμε ένα αποφασιστικό βήμα προς το μέλλον. Μετά τη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance στις αρχές του έτους, προχωράμε σε επέκταση των τμημάτων Assurance, Advisory, Tax, Outsourcing, Financial Services, Strategy & Investments, Energy, Transactional Advisory Services και Environmental, Social, Governance, Risk & Compliance, προκειμένου να διαμορφώσουμε τον δρόμο πάνω στον οποίο θα κινηθεί το ελληνικό επιχειρείν μελλοντικά. Σε ένα περιβάλλον αυξημένων απαιτήσεων, καθώς και προσεκτικού σχεδιασμού για το αύριο, είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις να γνωρίζουν πως έχουν την καλύτερη δυνατή στήριξη από πλευράς μας. Μέσα από την επέκταση του οργανισμού μας και τη μεταφορά μας στα νέα γραφεία, επισφραγίζουμε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο την δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε αδιάκοπα στους ανθρώπους και τις νέες τεχνολογίες. Προς αυτήν την κατεύθυνση κινηθήκαμε, άλλωστε, όλο το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζοντας να δίνουμε σάρκα και οστά στο όραμά μας".

Η Grant Thornton θα υποδεχτεί τα νέα στελέχη της εταιρείας στις καινούργιες εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ