SUSTAINABLE NEWS

Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability από CNN Greece και την TÜV HELLAS

Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability από CNN Greece και την TÜV HELLAS

Τις εξελίξεις στον τομέα του Food Sustainability και τις νέες τάσεις τα τρόφιμα θα αναλύσουν οι ομιλητές στην ανοικτή διαδικτυακή συζήτηση με θέμα  «Food Sustainability και τις νέες τάσεις» που διοργανώνουν το CNN Greece και η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η ανοικτή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στις 15:00 και για να την παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να επισκεφθούν το παρακάτω link:

Στη συζήτηση συμμετέχουν κορυφαία στελέχη της αγοράς και επιχειρηματίες ενώ στην ατζέντα της περιλαμβάνονται οι προκλήσεις που έφερε η πανδημία, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο αλλά και οι νέες διατροφικές τάσεις που επηρεάζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις. Επιπλέον, όσο παρακολουθήσουν τη συζήτηση θα μπορούν να δουν μια σειρά από παραδείγματα επιχειρηματικών πρακτικών και σχεδίων που αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι κ.κ.:

  • Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President South East Europe TÜV NORD
  • Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Νικόλαος Γδοντέλης, Επιστήμονας Τροφίμων, Ιδρυτής cibum.gr
  • Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports
  • Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ

Τη συζήτηση συντονίζει ο κ. Δημήτρης Πεφάνης, Director of Financial and Business Content του CNN Greece