SUSTAINABLE NEWS

Διεθνές σεμινάριο για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Επιτροπών Ελέγχου

Διεθνές σεμινάριο για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Επιτροπών Ελέγχου
Διεθνές σεμινάριο για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Επιτροπών Ελέγχου

Ο ρόλος, η λειτουργία και το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Επιτροπές Ελέγχου θα βρεθούν αύριο το απόγευμα στο επίκεντρο σεμιναρίου (webinar) που διοργανώνουν η Association of Chartered Certified Accountants  (ACCA), το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) και η Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων (ΕΛΤΕ).

Στο σεμινάριο εξετασθεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των Επιτροπών Ελέγχου και θα αναλυθούν θέματα που απασχολούν τόσο τους επόπτες, όσο και τα μέλη των Επιτροπών.

Το σεμινάριο θα ανοίξει με τοποθετήσεις των Helen Brand, επικεφαλής της Association of Chartered Certified Accountants , Παναγιώτη Γιαννόπουλου Αντιπρόεδρου της ΕΛΤΕ και Χαρίλαου Αλαμάνου Πρόεδρου του ΣΟΕΛ.

Θα ακολουθήσει συζήτηση που θα συντονίσει ο επικεφαλής Ελέγχου και Διασφάλισης της ACCA Αντώνης Ντιόλιας και στην οποία θα μετέχουν η Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Βασιλική Λαζαράκου, ο Αντιπρόεδρος της ΕΛΤΕ Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Lamda Development Χάρης Κυριαζής, ο πρώην Αντιπρόεδρος του ΣΟΕΛ Γιώργος Σαμοθράκης και ο Ολλανδός Martijn Duffels Πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας Συντονισμού Προτύπων του Διεθνούς Φόρουμ Ανεξάρτητων Ρυθμιστικών Αρχών Ελέγχου (International Forum of Independent Audit Regulators -IFIAR).

Το σεμινάριο θα ολοκληρωθεί με σύνοψη συμπερασμάτων από τον Abdul Goffar επικεφαλής της Association of Chartered Certified Accountants για τη Δυτική Ευρώπη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ