Πεκίνο: Μια εβδομάδα αφιερωμένη στα... πάντα
Η πρώτη Διεθνής Εβδομάδα Κουλτούρας των Πάντα ξεκίνησε στο Πεκίνο με στόχο να δείξει παγκοσμίως τον πολιτισμό των ενδημικών, στην Κίνα, αυτών ζώων.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκθέσεις, έργα τέχνης, φωτογραφίες, βίντεο και ταινίες εικονικής πραγματικότητας, σε μία προσπάθεια να αποκτήσουν γνώση και να εκτιμήσουν την αξία των γιγάντιων πάντα.
Η έκθεση, που έχει τίτλο «Η διάδοση του πολιτισμού των Πάντα στον Κόσμο», θα διαρκέσει έως τις 26 Αυγούστου και στη συνέχεια θα παρουσιασθεί και σε χώρες του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων της Βρετανίας, της Ολλανδίας και της Αυστρίας.
Τα γιγάντια πάντα ζουν κυρίως στα βουνά της βόρειας επαρχίας Σιτσουάν καθώς και στις νότιες επαρχίες Γκανσού και Σαανσί.
Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι υπόσχεται να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του ως νέος δήμαρχος
10:50
Τέλος εποχής για τα κανάλια MTV - Έκλεισαν με το «Video Killed the Radio Star», όπως είχαν ξεκινήσει
10:39
Τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Σουνίου: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός
10:38
Τα... μεθεόρτια: Έξι επιστημονικές αλήθειες για το αλκοόλ και το hangover
10:30